Binnenzonwering

Binnenzonwering

Buiten ontkomt u niet aan de zon. Maar binnen kunt u zelf bepalen hoeveel en waar de zon mag schijnen. Daarvoor biedt Wennekers Tapijt en Gordijnen passende oplossingen voor binnenzonwering. Binnenzonwering sluit het raam af binnen het kozijn. En dat kan op verrassende en creatieve manieren. U heeft keuze uit prachtige stoffen en materialen. Wat denkt u bijvoorbeeld van Japans rijstpapier, hout of aluminium? Kom langs in onze winkel en laat u verassen door de andere mogelijkheden.  

Binnenzonwering: de mogelijkheden

Wilt u de zon uit uw huis weren? Of juist selectief binnenlaten? Wij maken van uw vraag een ontwerp op maat, passend in elk raam. Daarvoor komen onze interieurstylisten langs op locatie. In uw woning of bedrijfsruimte kijken zij wat er mogelijk is. Op basis daarvan komen ze met een passend advies, bijvoorbeeld in de vorm van: 

Lamellen , rolgordijnen, jaloezieën, plissés, flow zonwering, vouwgordijnen, panelen, duettes, shutters, paneelgordijnen, verschillende soorten horren.

Binnenzonwering: spelen met licht

Met binnenzonwering kunt u spelen met licht. Maar daarnaast beïnvloedt u met binnenzonwering ook het zicht, UV straling, warmte en sfeer. U kunt binnenzonwering ook integreren in uw systeem van huisautomatisering (domotica). In dat geval kunt gebruikt u de binnenzonwering als variant van elektrische gordijnen. Zonwering biedt dus veel mogelijkheden voor decoratie en functionaliteit. Wij leveren maatwerk. En ook op het gebied van duurzaamheid kunnen wij u helpen. Kom langs in onze showroom voor advies of inspiratie. Onze interieurstylisten helpen u graag!

Wennekers Nijmegen is hét adres voor binnenzonwering in Nijmegen. Maar wij bedienen ook klanten in Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Wijchen, Lent en Malden!

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.