Domotica

Domotica

Wilt u dat uw gordijnen of binnenzonwering automatisch sluiten? Bijvoorbeeld als het weer verandert of als u op vakantie bent. Of gewoon als u thuis bent en van gemak houdt. Geheel automatisch, of met één druk op de knop kunt u het regelen. Alles wat met de hand bediend wordt, kunnen wij elektrisch en automatisch maken: vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, shutters en plissé’s. Gemakkelijk en handig. Vooral voor raambekleding op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoge ramen of in serres.  

Uitgebreide mogelijkheden

Wennekers Tapijt en Gordijnen maakt het mogelijk dat u met een afstandsbediening, uw telefoon of tablet uw raambekleding kunt bedienen. U kunt ook een combinatie maken met een zonneautomaat of een tijdklok. Zo lijkt uw huis altijd bewoond, zelfs als u niet in de buurt bent. Wij kunnen uw raambekleding ook aansluiten op het domoticasysteem van uw huis. Bijvoorbeeld in combinatie met uw verlichting, audio- en videosystemen. Op die manier heeft u alles met één afstandsbediening onder controle. De automatische systemen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: van een eenvoudige batterijmotor tot zonne-energie en uitgebreide systemen in 24 of 230 volt. 

Kom langs! Onze interieurstylisten en technische adviseurs staan voor u klaar. Zij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van de huisautomatisering en domotica.

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.