Elektrische gordijnen

Elektrische gordijnen

Elektrische gordijnen die automatisch sluiten tegen de avond, ook tijdens uw vakantie? Of met één druk op de knop alle gordijnen openen? Het kan! Met een afstandsbediening of uw eigen iPad bedient u eenvoudig uw elektrische gordijnen en/of elektrische zonwering. Praktisch én comfortabel. Bij Wennekers Tapijt en Gordijnen in Nijmegen vindt u de weg in deze nieuwe wereld die domotica heet. 

Draadloze elektrische binnenzonwering

De ontwikkelingen in de huisautomatisering gaan snel. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig elektrische rolgordijnen op de markt zijn die werken op zonne-energie? Zo kunnen hightech oplossingen ook duurzaam zijn! En de aandrijving is goedkoper dan die van normale elektrische gordijnen. Onze vakmensen kunnen uw elektrische gordijnen bovendien draadloos installeren. De accu hoeft u alleen af en toe even op te laden.  

Kom langs!

Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Daar staan onze interieurstylisten voor u klaar. Zij laten u kennismaken met de mogelijkheden van de huis­automatisering, domotica, elektrische gordijnen en elektrische binnen­zon­wering.  

Wennekers Nijmegen is hét adres voor elektrische gordijnen in Nijmegen. Elektrische binnenzonwering op zonne-energie? Of elektrische gordijnen met een afstandsbediening? Wij hebben het allemaal!

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex,  Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.