Leren vloerbedekking

Vloerbedekking van leer

Wennekers Tapijt en Gordijnen is uw specialist op het gebied van lederen vloeren en wandbekleding. Wij vinden dat leer eruit moet zien als leer: onderscheidend, opmerkelijk en apart. Daarom worden alle leren huiden met de hand afgewerkt. De natuurlijke kenmerken van het leer komen dan goed naar voren. Door de open structuur van het leer krijgt uw vloer een leefbaar uiterlijk. 

Stoere vloer

Bij het stoere, ruige uiterlijk van leer horen lichte krassen en kleine afdrukken. Die ontstaan als u op een leren vloer loopt. Of als u er meubels en andere voorwerpen op zet. Deze sporen hebben geen invloed op de slijtage van uw vloer. Ze zorgen juist voor de sfeer die u wenst.  

Comfortabel en duurzaam

Een lederen vloer of wand is bijzonder comfortabel; ze zijn geluidsdempend en makkelijk schoon te houden. Bovendien kiest u met een leren vloer voor duurzaamheid. Leer is namelijk een dierlijk restproduct. Omdat de huiden op een milieuvriendelijke manier gelooid worden, zijn ze biologisch afbreekbaar. Leren vloer- of wandbekleding voldoet dus aan de cradle to cradle-norm. Die schrijft voor dat alle restproducten hergebruikt moeten worden of milieuneutraal moeten zijn.  

Nieuwsgierig geworden naar een leren vloer of wand? Kom langs in de showroom. Onze interieurstylisten staan voor u klaar met voorbeelden en een uitgebreid advies.

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.