Maatwerk

Stoffering op maat

Heeft u sterk afwijkende ramen? Een onmogelijke vloer? Uw geheel eigen stijl in sfeer en design? Of heeft u speciale wensen op het gebied van duurzaamheid en gezondheid? Verras ons met uw stofferingsvraagstuk en wij zorgen voor een passende oplossing. Wennekers Tapijt en Gordijnen is niet voor niets dé maatwerkspecialist in stoffering en interieurinrichting van Nijmegen en omgeving. 

Advies bij u thuis

Onze vakmensen komen graag langs op locatie. Bij u thuis, of bij uw bedrijf of zakelijke ruimte. Door mee te kijken kunnen zij beter meedenken. En samen met u tot een passende oplossing komen. Gordijnen op maat, zonwering op maat of vloerbedekking op maat: het kan allemaal. En ook de installatie of montage nemen wij u graag compleet uit handen.  

Vrij van merken

Wij werken alleen samen met merken waar we volledig achter staan en zijn niet gebonden aan bepaalde merken. Daardoor kunnen wij onze klanten maatwerk en onafhankelijk advies aanbieden.  

Wennekers Tapijt en Gordijnen is hét adres voor stoffering op maat in Nijmegen. Het is onze passie om precies datgene aan te bieden wat verrast en past bij uw wensen.

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex,  Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.