Marmoleum

Marmoleum

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Misschien is een marmoleumvloer dan iets voor u. Marmoleum is een duurzaam natuurproduct. Comfort, onderhoudsgemak en design gaan bij een marmoleumvloer hand in hand. Onze interieurstylisten geven u graag een vakkundig advies om een verrassende en passende marmoleumvloer samen te stellen. Bijvoorbeeld voor uw woning of zakelijke ruimte.

Marmoleumvloeren zijn leverbaar in banen, tegels en in een clicksysteem. De combinaties zijn daardoor eindeloos. De mogelijke variaties in banen, structuren en kleuren geven uw vloer bovendien een persoonlijke tint. Als u een keus heeft kunnen maken, nemen onze vakmensen het werk graag van u over. Egaliseren, inmeten en leggen is bij ons in goede handen.

Marmoleum en natuurlijke vloerbedekking

Wist u dat houtmeel de basis is van marmoleum? Daarnaast is de natuurlijke vloerbedekking gemaakt van lijnolie, hars, jute en kalksteen. Marmoleum is daardoor voor 97 procent recyclebaar. Het bevat bovendien geen weekmakers. Dat zijn vaak schadelijke stoffen die kunststoffen elastisch maken. Door de natuurlijke aard van marmoleum is een marmoleumvloer zeer geschikt is voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven, scholen, (tand)artsenpraktijken, fy­sio­therapie­praktijken.

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de stijlvolle veel­zij­digheid van marmoleumvloeren.

Wennekers Nijmegen is hét adres voor marmoleumvloeren in Nijmegen. Maar wij bedienen ook klanten in Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Wijchen, Lent en Malden!

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex,  Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.