Moduleo


Moduleo is een Belgisch innovatief PVC vinylstroken merk. Moduleo gaat altijd voor de nieuwste trends op gebied van PVC vinylstroken met verschillende hout- en steeneffecten. Ook zijn er meerdere optie van leggen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een visgraatvloer. Alle producten van Moduleo worden in een milieuvriendelijke fabriek in België gerecycled en van
50% gerecycled materiaal gemaakt. Ook is de 40% energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces van drie windturbines.

Functionaliteit en onderhoudsgemak hangen samen met het materiaal van uw vloer. Een decoratieve vloer kan bijvoorbeeld lastiger schoon te maken zijn. Onze interieurstylisten adviseren u graag over de voor- en nadelen van een bepaalde vloer. Wij tonen u de nieuwste trends, ontwikkelingen en materialen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Kinnasand, Christian Fischbacher, Romo, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Moduelo, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade, Vorwerk.