Parade


Desso - Parade - Bonaparte

Het bedrijf Desso maakt modern en tijdloos tapijt. Daarmee spreekt ze een breed publiek aan. Onder het moederbedrijf vallen twee andere merken: Parade en Bonaparte. Parade is een vernieuwend merk, dat met verschillende structuren en kleuren experimenteert. Bonaparte is een hip tapijtmerk, gekenmerkt door trendy kleuren en structuren. In onze showroom laten we u graag kennismaken met de producten van Desso.  

Functionaliteit en onderhoudsgemak hangen samen met het materiaal van uw vloer. Een decoratieve vloer kan bijvoorbeeld lastiger schoon te maken zijn. Onze interieurstylisten adviseren u graag over de voor- en nadelen van een bepaalde vloer. Wij tonen u de nieuwste trends, ontwikkelingen en materialen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Kinnasand, Christian Fischbacher, Romo, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Moduelo, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade, Vorwerk.