Pvc Vloeren

Pvc vloeren: sterk en strak

Ontdek de nieuwste trend op het gebied van vloeren bij ons in de showroom: Pvc vloeren. Pvc vloeren, ook wel vinyl genoemd, lijken op laminaatvloeren. Pvc vloeren zijn echter krasvast en heeft u geen loop en contactgeluid. Een Pvc vloer is heel dun en daarom zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dat komt doordat de vloer wordt gelegd en gelijmd zonder klikverbinding. Doordat de vloer vast ligt, kunt u de vloer strak afwerken tegen de muur en/of plint. En mocht er schade ontstaan, dan is een pvc vloer gemakkelijk te repareren. De sterke en slijtvaste pvc vloeren zijn daardoor zeer geschikt als vloerbedekking in zakelijke, drukbezochte ruimtes. 

Pvc vloeren: eindeloze mogelijkheden

Pvc stroken zijn een mooie nieuwe mogelijkheid om uw interieur tot leven te laten komen. Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in hout- of natuursteendessins. Maar u kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en motieven. Heeft u een motief, kleur of dessin gekozen? Dan kunt u de stroken recht, of in een visgraatpatroon laten leggen. U kunt alle mogelijkheden van de supersterke pvc vloeren bekijken in onze showroom in Nijmegen. Onze medewerkers bekijken graag samen met u of een pvc-strokenvloer is wat u zoekt. Deskundigheid van onze interieurstylisten gaat samen met gevoel voor sfeer en kleur. Kom langs in onze showroom en laat u informeren en inspireren! 

Wennekers Nijmegen is hét adres voor pvc vloeren in Nijmegen. Maar wij bedienen ook klanten in Beek-Ubbergen, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Wijchen, Lent en Malden!

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.