Stoffering en woninginrichting

Stoffering en woninginrichting

Bent u op zoek naar kwaliteitstoffering voor uw woning of zakelijke ruimte? Met ruim 40 jaar ervaring is Wennekers Nijmegen de betrouwbare specialist voor advies en design in stoffering. Vloer- en raambekleding zijn belangrijke factoren in woninginrichting omdat de materialen en kleuren van de stoffering de sfeer bepalen. Natuurlijk wilt u daarom stijlvolle stoffering kiezen die óók functioneel is. Daarbij helpen wij u graag met vakkundig advies.


Kijk voor een indruk van de mogelijkheden in stoffering eens bij gordijnen, zonwering of vloeren.
Heeft u vragen? Kom dan langs, of neem contact met ons op.

Advies in stoffering en woninginrichting

Onze interieurstylisten denken graag met u mee bij het uitkiezen van de juiste stoffering. In onze showroom staan zij voor u klaar voor:

  • - stoffering voor uw woonhuis of zakelijke ruimtes
  • - interieur- en kleuradvies voor uw woninginrichting
  • - design, service en kwaliteit!

Onze interieurstylisten adviseren u graag in onze winkel in Nijmegen. Maar zij komen ook bij u langs, in uw eigen woon- of werkomgeving.  

Stoffering voor woningen en zakelijke partijen

Wennekers Nijmegen is er niet alleen voor woninginrichting. Onze vakmensen hebben ook kennis van en ervaring met stoffering voor grote zakelijke partijen. Daarbij kunt u denken aan kantoren, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, schepen of praktijkruimtes.  

Elektrische gordijnen

In ons assortiment vindt u een breed aanbod elektrische gordijnen. Die kunt u integreren in uw huisautomatiseringssysteem. U kunt uw gordijnen daarmee eenvoudig op afstand openen en sluiten. Het is onze passie om precies datgene aan te bieden wat verrast én past bij uw wensen. Daarom zien wij u graag terug in onze showroom  

Wennekers Nijmegen is hét adres in Nijmegen voor uw woninginrichting, zakelijke stoffering én elektrische gordijnen. Maar wij bedienen ook klanten in Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Wijchen, Lent en Malden!

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade