Tapijten

Tapijten

Bent u op zoek naar unieke tapijten in de omgeving van Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Wennekers Nijmegen stapt u binnen in een wereld van functioneel design en deskundig advies. Onze interieurstylisten gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw tapijtvraagstuk.  

Uitgebreid assortiment; kom voelen!

Tapijt is sfeerbepalend. En daardoor dus ook persoonlijk. Wij hebben daarom een zeer uitgebreid assortiment. Hoog- of laagpollig, grof of zacht, dun of dik, tapijten of vloerkleden/karpetten. Bij Wennekers Nijmegen slaagt u altijd. In onze showroom kunt u alle tapijtstoffen bekijken en bevoelen. Zo raakt u meteen bekend met de ‘feel and touch’ van bijvoorbeeld wol, kasjmier, katoen, sisal en polyamide garens.  

Originele designs en nieuwe materialen

Tapijt geeft naast sfeer ook warmte, behaaglijkheid en comfort. Bovendien dempen tapijten en karpetten het geluid. Multifunctioneel dus! Wij zijn altijd op zoek naar originele nieuwe designs en materialen. En wij laten u die graag zien. Kom langs in onze showroom voor inspiratie. Als u een keus kunt maken, komen onze vakmensen graag bij u langs om het gekozen tapijt in te meten en te installeren.  

Duurzame vloerbedekking

In de tapijtwereld is er volop keuze voor duurzaamheid. Veel tapijten bestaan uit natuurlijk materiaal. Wist u dat veel van onze tapijten uit Nederland komen? Daardoor kunnen wij streekgebonden werken. Wij werken bovendien graag met natuurlijke vloerbedekking van hernieuwbare grondstoffen als wol, linnen, katoen, geitenhaar, kokos en sisal. Of met 'cradle to cradle' synthetische garens of garens met mais als grondstof. Vraag ernaar in de winkel. Wij leggen u graag uit wat dit is. 

Wennekers Nijmegen is hét adres voor tapijten en natuurlijke vloerbedekking in Nijmegen. In onze showroom kunt u alle tapijten bekijken en bevoelen.

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex,  Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade.