Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij ons geen hype.
Wij zien het als een logische manier van ondernemen.

image

Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij ons geen hype. Wij zien het als een logische manier van ondernemen. En die gaat verder dan alleen kijken naar materialen en energieverbruik.

Voor natuurlijke vloerbedekking, ecologische stoffen, ‘cradle to cradle materialen’ kunt u ook terecht bij Wennekers Tapijt en Gordijnen. Wij werken alleen met duurzame kwaliteitsproducten. Daardoor gaan onze producten lang mee. Wegwerpkwaliteit komt u bij ons niet tegen!

image

Duurzaam advies

In onze showroom geven wij u uitgebreid advies omdat wij graag willen dat u tevreden bent met het product en onze service. Wij geven u een compleet en eerlijk beeld van de mogelijkheden. Maar ook van de herkomst van materialen. Zoals van het natuurproduct katoen. Ecologisch katoen (geteeld zonder pesticide) is een goed alternatief.

Duurzame producten

Met gordijnen, zonwering en de juiste vloerbekleding kunt u de isolatiewaarde van uw huis verbeteren. Bijvoorbeeld met zonwering van het merk Verosol waarmee u het energieverbruik van de airconditioning in de hand houdt. Of elektrische rolgordijnen die werken op zonne-energie.