Zonwering

Onze interieurstylisten en technisch adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden van zonwering.

Zonwering en horsystemen op maat

Op de snikhete zomerdag de zon weren? Of juist de laagstaande winterzon uit je ogen houden? Onze binnenzonwering regelt het allemaal voor u.

Binnen­zonwering is er tegenwoordig in allerlei vormen: horizontale of verticale lamellen, plissé, Duette® Shades, rolgordijnen en shutters. Allemaal zijn ze er in verschillende kleuren en materialen. En ze zijn te gebruiken in bijna alle situaties en ruimtes. Zelfs in ronde- en trapeziumramen. Wij leveren natuurlijk de meest vooruitstrevende en toonaangevende merken op het gebied van kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid. Daarnaast hebben we ook diverse horsystemen om insecten buiten de deur te houden.

image

Binnenzonwering: decoratief én functioneel

Onze interieurstylisten en technisch adviseurs adviseren u graag over de mo­ge­lijkheden van zonwering. Dat kan in onze winkel. Maar ook in uw eigen woon- of werksituatie.

Onze technisch adviseur kan de situatie dan beter in­schatten en met passende op­lossingen komen. Bijvoorbeeld een decoratieve op­lossing voor warmtewering, waarmee u ook uw uitzicht behoudt. Functionaliteit en decoratie gaan bij Wennekers immers altijd goed samen. Als u een keuze maakt, maken wij de gewenste zonnewering voor u op maat!