Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

Wist u dat goed verduisterende gordijnen niet donker van kleur hoeven te zijn? En dat ook luchtige, soepele stoffen, rolgordijnen, vouwgordijnen en plissés een verduisterend effect kunnen hebben? Of misschien zijn in-betweengordijnen wel iets voor u. Deze zijn dikker dan vitrages, maar luchtiger dan overgordijnen. Zo houdt u het licht in uw kamer terwijl u toch privacy creëert. Wilt u advies en inspiratie? Onze interieurstylisten informeren u graag over de mogelijkheden. Kom langs en laat u verassen!  

Interieur- en kleuradvies in gordijnen

Welke gordijnen bij u passen is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Wilt u een volledige verduistering? Of is privacy genoeg en kiest u voor in-betweens? Onze interieurstylisten nemen graag de tijd voor een vakkundig advies. In onze showroom in Nijmegen. Of op locatie, in uw woning of zakelijke ruimte. Wij leveren verduisterende gordijnen en in-betweens van hoge kwaliteit.  

Duurzame verduistering

Bij Wennekers Nijmegen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dus ook onze verduisterende gordijnen en in-betweens bieden we duurzaam aan. U kunt kiezen uit verduisterende gordijnen van duurzame polyester garens of in-between gordijnen van bijvoorbeeld linnen, wol of brandnetel garens. Voor het kleuren van de duurzame gordijnen zijn vanzelfsprekend ook de minst belastende verfstoffen gebruikt.  

Wennekers Nijmegen is hét adres voor verduisterende gordijnen en in-betweens in Nijmegen. Ook onze verduisterende gordijnen en in-betweens zijn zo duurzaam mogelijk.

Wij leveren o.a. de volgende merken: De Ploeg, Artelux, Création Baumann, Kvadrat, Kendix, Nya Nordiska, Designs of the Time, Kinnasand, Luxaflex, Verosol, Sunway, van Besouw, Amtico, Novilon, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Cunera, Parade